Xander Groot

Over Xander Groot

Is van alle markten thuis. Letterlijk. Woont zelf in Montfoort en heeft niet alleen veel kennis van de Utrechtse markt maar ook de omliggende gebieden. Xander heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is rustig en beheerst. Maakt zich niet snel druk maar laat zeker niet over zich heen lopen. Het leukste aan het vak? “Makelen is een prachtig vak, vaak hectisch en je moet zorgen dat je alle ballen in de lucht blijft houden. Prachtig om bij elke verkoop of aankoop kopers en verkopers blij te maken. Daar ben jij als makelaar de verbindende factor in. Als opdrachtgevers achteraf blij zijn dat ze door jouw expertise en kennis een succesvolle verkoop hebben kunnen realiseren is dat toch wel weer een geluksmoment en weet je weer waarvoor je je elke dag voor inzet. Dat is wellicht wel het mooist van het vak in mijn ogen”.

Wil je Xander uitnodigen voor een gesprek bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaring van: Dhr. Pieter Driessen

Super contact gehad met de makelaar (Xander Groot) Xander hield ons altijd op de hoogte van de status van de verkoop en heeft dit ook tot een goed einde gebracht. Verder was hij behulpzaam toen er op de Marelaan was ingebroken en heeft hij het proces verbaal met de politie geregeld. Wat mij betreft een top makelaar.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Ervaring van: Dhr. W. Huntink

Alles bij de verkoop is perfect verlopen. Goed geadviseerd en plezierig contact. Xander Groot als bemiddelaar is aan te bevelen!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.8

Ervaring van: Mevr. Renske Bosman

Prettige makelaar Xander. Hij was goed bereikbaar en dacht goed mee. Ook van de kopers kreeg ik te horen dat ze Xander een prettig iemand vonden!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Nodig makelaar uit Xander

Via dit formulier kun je Erik Bosman uitnodigen voor een afspraak. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 030-6776000 of 06-46350977.