Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Helemaal top! Alles snel, goed en met veel kennis heel snel geregeld! Xander doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Heel Prettig om op deze manier met hem te werken!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

De mensen van Beumer hebben grote kennis van de lokale markt en handelen vanuit een doordachte strategie. Niet alleen de makelaar, maar ook de styliste, de fotografe en ondersteunende medewerkers zijn erop gericht het maximale voor de klant te realiseren. Dat is in ons geval erg overtuigend gelukt!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Fijn kantoor met oog voor de klant. Het hele proces word duidelijk uitgelegd en verwachtingen goed gemanaged. Daarnaast word er duidelijk in oplossingen meegedacht. Altijd bereikbaar voor vragen en eventuele extra uitleg.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Met makelaar Niek en zijn collega's hebben wij prettig en informeel contact gehad. De mensen van Beumer Garantiemakelaars werken professioneel, denken mee en hebben gezorgd voor een fijne samenwerking! Wij raden deze makelaars aan.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Bart was gedurende het gehele traject ons vaste aanspreekpunt. Vanaf het begin zijn alle stappen in het proces helder uitgelegd en zijn alle afspraken nagekomen. Tijdens de bezichtigingen kregen wij een kort verslag per bezichtiging en aan het einde van de dag uitgebreide terugkoppeling. Na de verkoop liepen de formaliteiten met de kopers vlot, mede door de binnendienst. Ik zou Beumer en specifiek Bart zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Top makelaarskantoor. Xander de topper heeft ons heel erg geholpen. Wij raden beumer garantiemakelaar zeker aan

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dé nieuwbouwmakelaar van de regio Utrecht

Beumer Nieuwbouw heeft altijd een ruim aanbod nieuwbouwwoningen. Door onze samenwerking met diverse ontwikkelaars weten we precies wat er speelt in de markt. Tel daar onze jarenlange ervaring bij op en we kunnen met recht ‘nieuwbouwspecialist’ genoemd worden.