Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Beumer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

We hebben het hele verkooptraject met Beumer Makelaars als zeer prettig ervaren, zowel bij de buitendienst als binnendienst medewerkers. Ze zijn zeer bekwaam, goed bereikbaar, vriendelijk en komen afspraken na.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.3

Wat een geweldige makelaar! Een makelaar die zich echt verplaatst in je wensen, die een enorme persoonlijk drive heeft om het maximale eruit te halen. En die openstaat voor elke vraagz. Zeer betrokken en heel betrouwbaar. Wij zijn echt heel erg tevreden over de samenwerking en de uitkomst. Een aanrader, ik zou deze makelaar echt aanraden, ga in gesprek en vergelijk en oordeel zelf! Enorm bedankt.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8.8

Wij zijn zeer tevreden met Beumer en specifiek met onze makelaar Niek. Hij wist precies waar wij naar op zoek waren en heeft ons goed begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning, in een uitdagende markt. Daarnaast ook goede begeleiding en nazorg in het verkoopproces van onze eigen woning gehad. Wij raden Beumer en Niek dan ook zeker aan!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

We zijn erg tevreden over de service, bereikbaarheid en begeleiding van Beumer met het verkopen van ons huis!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar was zeer prettig. Erik is een zeer deskundige makelaar die een grote marktkennis heeft. Bij de verkoop van ons huis hebben we gezamenlijk de strategie bepaald. We zijn daarin ontzorgd en aan de hand genomen. In het hele strategische traject zijn we goed begeleid, incl. het biedingentraject. Erik was altijd bereikbaar en voorzag ons van advies. Een kundig kantoorteam heeft de verdere verkoop afgehandeld. Dit verliep snel en feilloos. Eén van de belangrijkste eigenschappen van Beumer vonden we dat afspraak ook afspraak was en dat deze nagekomen werden. En dat we zelf op een prettige manier op de juiste momenten aan acties herinnerd werden. Uit ervaring weten we dat er grote verschillen zijn tussen makelaars. Beumer steekt er in positieve zin zeker bovenuit.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Niek was our agent during the sales process and he has been very attentive throughout the whole process. Swift in responding and keeping us up to date about all necessary steps. Really happy with the whole process and would certainly recommend him.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dé nieuwbouwmakelaar van de regio Utrecht

Beumer Nieuwbouw heeft altijd een ruim aanbod nieuwbouwwoningen. Door onze samenwerking met diverse ontwikkelaars weten we precies wat er speelt in de markt. Tel daar onze jarenlange ervaring bij op en we kunnen met recht ‘nieuwbouwspecialist’ genoemd worden.