Skip to content

Maarsseveensevaart 3-20

3601 CC Maarssen

Onder optie

€ 320.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Maarsseveensevaart 3-20

Maarssen Buiten, een buitenkans voor liefhebbers van betaalbaar en intiem recreëren in een groene, waterrijke en rustieke omgeving maar met de bruisende steden Utrecht én Amsterdam binnen handbereik.

De eerste fase van het project Maarssen Buiten bestaat uit de verkoop van veertien vrijstaande en zes geschakelde recreatiebungalows en de nieuwbouw van nog eens elf bungalows. Allen met een fenomenaal uitzicht op het achterliggende polderlandschap.

Zo geniet u tijdens uw ontbijt van het prachtige uitzicht over de velden, zo bent u in no time in de bruisende stad. Vanaf uw eigen voordeur staat u in nog geen twintig minuten in hartje Utrecht. De afstand tot Amsterdam is slechts vijfentwintig kilometer.

En hoewel Maarssen Buiten garant staat voor heerlijk wonen en genieten van rust en ruimte, vindt u toch alle voorzieningen vlakbij huis. Zo is het dichtstbijzijnde NS-station op nog geen tien minuten afstand in het naastgelegen Maarssen.

Ook om te genieten van kunst en cultuur hoeft u niet ver van huis te gaan. Het historisch centrum van Maarssen, met zijn beschermd dorpsgezicht, ligt letterlijk om de hoek. Hier kunt u bovendien naar hartenlust winkelen of uit eten gaan.

De directe omgeving is rijk aan recreatiemogelijkheden. De Maarsseveense Plassen zijn vlakbij en ook de Loosdrechtse Plassen zijn met de fiets of auto makkelijk te bereiken. Fietsend of wandelend langs de kronkelende rivier de Vecht, passeert u tal van indrukwekkende buitenplaatsen die getuigen van het rijke verleden van de streek.

Maarssen Buiten, alleen het woongenot is onbetaalbaar.

  • 85 m2
  • 2

Overdracht

StatusOnder optie
Prijs€ 320.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte85 m2
Inhoud253 m3

Bouw

SoortBungalow

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. 

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies

Ligging

Marktcijfers van Maarssen

Gemiddelde verkoopprijs in Maarssen

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Maarssen

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Maarssen

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Maarssen

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Maarssen

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Maarssen

Landelijk gemiddelde: 2.770