Skip to content

Rijndael

3439 MT Nieuwegein

0 vrij van 200

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Nieuwegein Rijndael

In voorbereiding: Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in Rijndael? Schrijf je dan in op de projectwebsite nieuwbouw-rijndael.nl
Naar verwachting start de verkoop eind 2021.

In Rijndael woon je in een groene woonomgeving, met de historische elementen van kastelen en forten, pal aan het Merwedekanaal met om de hoek fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen.
Er komen 4 verschillende deelgebieden in Rijndael, ieder met zijn eigen karakter. Zoek je een groene omgeving uit de drukte maar met alle faciliteiten dichtbij? Maak kennis met nieuwbouwplan Rijndael.

Parklaan – Comfortabel wonen op z’n mooist
In Parklaan woon je op een prachtige groene locatie met stedelijke architectuur en toch nabij het water. Karakteristieke rijwoningen aan een brede laan geven dit deelgebied haar eigen sfeer. Het deelplan is nu in de voorbereidingsfase voor de eerste circa 32 hoek- en tussenwoningen in Parklaan fase 1.
Met scholen om de hoek, sportmogelijkheden, winkels en vlakbij het theater in Cityplaza Nieuwegein is dit voor het hele gezin de ideale plek om te wonen. Na het werk loop je hier een fijn stuk met de hond langs het Merwedekanaal terwijl de kinderen nieuwe vrienden maken in hun nieuwe buurt.

Boomgaard – Natuurlijk wonen op z’n mooist
Landelijk wonen op een groene locatie aan het water. En dat met alle gemakken van de stad nabij. Dat is wonen in deelgebied Boomgaard. Speciaal voor deze plek zijn de beschut gelegen woningen ontworpen met een eigen terras en collectieve tuinen.
Deze royale 3 onder 1 kapwoningen van de Boomgaard in Rijndael bieden je alle vrijheid.

In deze weelderige groene omgeving vlak bij het water heb je alle ruimte in een woning waar stijl en luxe hand in hand gaan.

Buitenplaats – Royaal wonen op z’n mooist
Zoals de naam al doet vermoeden; in Buitenplaats woon je met het gevoel van het echte vrije buitenleven. In dit ruime opgezette deelgebied van nieuwbouwplan Rijndael komen riante luxe woningen met diepe tuinen.

De groene omgeving loopt zo letterlijk tot aan je woning. De moderne en dus eigentijdse architectuur van de rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen maken Buitenplaats tot een unieke plek om te wonen.

Griend – Vrij wonen op z’n mooist
Rust en vrijheid. Dat is wat deelgebied Griend haar identiteit geeft.
De prachtige groene omgeving van dit meest zuidelijke stukje Rijnhuizen zorgt voor wonen op topniveau in de luwte van de stad. De 10 vrijstaande woningen, stuk voor stuk pareltjes, liggen op een unieke plek in dit deelgebied Griend liggen

Kenmerken Rijndael

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteRijndael

Bouwtypes Rijndael

Maandlasten Rijndael

Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. 

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies

Ligging project 'Rijndael'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

61.868