Skip to content

Nieuw Zandbergen

3712 AK Huis Ter Heide

0 vrij van 16

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Huis Ter Heide Nieuw Zandbergen

Binnenkort in de verkoop!

In de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van de bruisende stad Utrecht, vindt u Nieuw Zandbergen: een prestigieus appartementengebouw omringd door groen. Hier geniet u van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvol wonen in één van de 16 exclusieve appartementen.

In Nieuw Zandbergen staat luxe centraal. Van luxe appartementen tot fraaie uitzichten op het Blookerpark – hier woont u schitterend. Eenmaal binnen waant u zich in de volmaakte mix van stijlvol klassiek en moderne techniek, perfect passend in deze oude buitenplaats van Huis ter heide.

Woont u op Nieuw Zandbergen, dan woont u om de hoek van Utrecht. Uw appartement bevindt zich namelijk op slechts 10 kilometer rijden van het bruisende stadscentrum van de Domstad. Een bijzonder concert, dat nieuwe restaurant of de laatste mode, u hoeft niets te missen. En na de drukte van de stad is het heerlijk thuiskomen – de perfecte combinatie tussen de rust van het bos en de dynamiek van de stad!

Bent u benieuwd geworden naar de woningen van Nieuw Zandbergen? Meld u alvast aan via de projectwebsite: woneninnieuwzandbergen.nl en u wordt op de hoogte gehouden over de voortgang van dit project.

  • 30-105 m2

Kenmerken Nieuw Zandbergen

Overdracht

Prijs
StatusBinnenkort in verkoop

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte30-105 m2

Overig

Project websiteNieuw Zandbergen

Bouwtypes Nieuw Zandbergen

Maandlasten Nieuw Zandbergen

Beumer Garantiemakelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. 

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.

Ontvang hier een passend hypotheekadvies

Ligging project 'Nieuw Zandbergen'