Dé Woonexpert

Om u als professioneel opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij aangesloten bij Dé Woonexpert. Dé Woonexpert is een kwaliteitsorganisatie die de belangen van u als ontwikkelaar centraal stelt.

De consument wil meer invloed uitoefenen en gebruikt het internet voor oriëntatie en interactie. De markt is van product gestuurd naar vraag gestuurd veranderd. Het vervullen van de wens van de consument is dus de sleutel naar succes. Om dat te bereiken gaan wij de dialoog aan met de consument, zowel online als offline. Onze visie is dat de rol van de makelaar verder moet gaan dan enkel een plaatsing op Funda. De adviseurs van Dé Woonexpert begrijpen dit als geen ander en hebben de juiste tools en kennis in handen om de actieve en latente zoekers te bereiken. Klanten worden zoveel mogelijk betrokken bij uw project en ondertussen ontvangt u zoveel mogelijk updates over de status van de klant. Net zolang tot deze de koop- en aannemingsovereenkomst heeft getekend. Maar ook als dat niet gebeurt bent u op de hoogte van de reden waarom de klant niet voor uw project heeft gekozen. Dat is professioneel leadmanagement. Dat is kansrijke projecten realiseren!

Gericht onderzoeken, marketen, communiceren en ontwikkelen. Dat kunt u dankzij de werkwijze van Dé Woonexpert. Leer de wensen van uw doelgroep begrijpen en zorg voor vroegtijdige optimale communicatie en positionering in de markt. We bieden totaaloplossingen aan organisaties in en verbonden aan de vastgoedwereld, zoals gemeenten, makelaars en ontwikkelaars. Allemaal gericht op een vraaggestuurde aanpak om uw woningbouwproject goed en snel te verkopen of verhuren.

Huis verkopen

Dé Woonexpert vergroot kansen voor u door:

– Advies niet langer te baseren op onderbuikgevoel of resultaten uit het verleden maar de klantvraag centraal te stellen
– Actieve en latente leads te genereren voor uw nieuwbouwproject
– De dialoog aan te gaan met de klant, online en offline
– Hoogwaardig leadmanagement en dynamic pricing

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.