Over Niek Maathuis

Energiek, positief en meedenkend, zo laat Niek zich het beste omschrijven. Gaat van afspraak naar afspraak en als hij niet aan het bezichtigen is, is hij een frisse wind op kantoor en altijd goed voor een dosis humor en een grapje tussendoor. Een resultaatgerichte, spontane makelaar met een positieve mindset en hij gaat altijd voor het maximale resultaat. Hij woont zelf in Utrecht stad en is een echte levensgenieter. Het leukste aan het vak? “Het werk is erg gevarieerd en nooit saai, geen dag is hetzelfde. Veel verschillende huizen en verhalen. Als na een leuke verkoopdeal de verkopers/kopers blij zijn dan kan je met een voldaan gevoel terugkijken op een goede samenwerking. Wat ik erg leuk en geweldig vind is dat deze mensen je soms weer aanbevelen bij buren, familie, vrienden of kennissen die ook verhuisplannen hebben”.

Wil je Niek uitnodigen voor een gesprek bij je thuis om de verkoopmogelijkheden van jouw huis of appartement te bespreken? Bel ons gerust of vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Niek drinkt zijn koffie zwart 😉

Ervaring van: Dhr. Puype - van den Oever

Eerlijk advies en een hele goede begeleiding tijdens het verkoop- en onderhandelings traject door Niek, onze makelaar. Daarnaast ook een goede communicatie door de rest van het team op de momenten dat dat nodig of wenselijk was.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Ervaring van: Dhr. Anthony Groothedde

Niek en Joyce hebben ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Veel met ons mee gedacht en bij gestaan in beslissingen waar nodig. Erg vriendelijk en sociaal zijn ze!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ervaring van: Anoniem

Fijn contact met Niek! Veel kennis, goede communicatie en top verkoper! Kan Beumer en Niek bij iedereen aanraden!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Nodig makelaar uit Niek

Via onderstaand formulier kun je Niek Maathuis uitnodigen voor een afspraak. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 030-6776000 of 06-50625711.