Huurprijsbepaling

Het nieuws staat er bol van: de alsmaar stijgende huizenprijzen en krapte op de woningmarkt in Utrecht. Een goed moment om je woning te verhuren. Door de krapte op de woningmarkt zijn er meer huurwoningzoekenden dan huurwoningen. Ben je benieuwd naar de huurprijs van jouw woning in Utrecht en omgeving? Dan biedt een huurprijsbepaling uitkomst.

Huurprijsbepaling: indicatie van de verwachte huurprijs

Een huurprijsbepaling voeren we kosteloos uit en geeft een indicatie van de verwachte huurprijs. Bovendien is een huurprijsbepaling geheel vrijblijvend en geven we je een verhuuradvies. Naar aanleiding van de huurprijsbepaling en dit advies kun je besluiten of je de waarde interessant genoeg vindt om tot verhuur van de woning over te gaan.

Huurprijsbepaling en verhuuradvies

Onze verhuurmakelaar komt langs bij de woning en neemt de woning op. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het soort woning, de oppervlakte van het huis, het energielabel en de grootte van de tuin/terras. Maar ook naar de huurprijs van vergelijkbare woningen. Nadat we de woning geïnventariseerd hebben, bespreken we jouw wensen en ontvang je een huurprijs – en verhuuradvies.

Wil je meer informatie over het verhuren van je woning via Beumer Garantiemakelaars of wil je een gratis huurprijsbepaling inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons kantoor op telefoonnummer 030-6776000 of mail naar huren@beumer.nl.

Contact nieuwbouw

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.