Erik Bosman

Over Erik Bosman

Erik is niet alleen makelaar en taxateur maar ook directeur en klankbord. Kan niet bestaat niet en opgeven is geen optie. Erik duikt overal in en voorziet iedereen van antwoorden. Geboren in Groningen maar al jaren actief in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. In de laatstgenoemde plaats woont hij met zijn vrouw en dochter. Het leukste aan het vak? “Het bedenken van een passende verkoopstrategie, het taxeren, het (onder)handelen. Dit in combinatie met het ondernemen en het managen geeft me energie en maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Wil je Erik uitnodigen voor een gesprek bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaring van: Dhr. W. van der Toolen

Alles prima verlopen . Goede verslaggeving van bezoekers. Snelle verkoop. Juiste prijs . Erik Bosman is juiste makelaar met kennis van zaken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ervaring van: Dhr. M. Lutterman

Er was na het eerste contact al direct een klik met onze betreffende makelaar: Erik Bosman. Heeft ruim de tijd genomen om alles door te nemen en te bespreken. Vooral de service vond Ik erg fijn. Het is niet de goedkoopste maar het geld zeker waard!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.8

Ervaring van: Anoniem

Erik is een vlotte makelaar die zegt waar het op staat. Alles wat hij heeft gezegd is hij nagekomen. Communicatie was altijd snel, helder en compleet. Bij vragen is hij goed bereikbaar. Dit huis hebben wij 'van hem' gekocht en ook dat proces was zo prettig dat we hebben besloten dat hij dus nu ook onze verkopende makelaar is geworden nu wij dit huis weer gaan verlaten.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Nodig makelaar uit

Via onderstaand formulier kun je Erik Bosman uitnodigen voor een afspraak. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 030-6776000 of 06-46350977.